Image

Healing

Healing is een medicijn op celniveau op basis van sjamanisme voor lichaam en geest. Samen met mijn gidsen “spirits” helpen wij je om je lichamelijke - en/of geestelijke klachten te verminderen cq. te verdwijnen met mij helder zien, voelen en energie van mijn handen.

Enige klachten waarbij een healing kan helpen zijn onder andere:
Burn out-hernia-autisme-diverse fobieën en vrezen-overspannen-depressie-pesten-nek en rug-niet kunnen loslaten-arm en been-migraine-anorexia-boulimia-rouwverlies-trauma-gebrek aan zelfvertrouwen-stress- blessures en nog meer.

Gebruikmakend van elkaars energie en de tools die op dat moment nodig zijn, zoals:

  • Energie medicijnbord
  • Edelsteen en/ of klankschaal
  • Kruiden en/ of voeding
  • Yin yoga oefeningen

Energie Medicijnbord

Naast de sjamanistische energie healing kan het bord helpen om aan te geven welke patroon, gedrag of gedachte dient te veranderen.

Kruiden & Voeding

Sommige klachten hebben ook te maken met voeding en kruiden. Naast sjamanistische energie healing kan er advies worden gegeven om je levenswijze te verbeteren op verandering van voeding en kruiden.

Edelsteen & Klankschaal

Tijdens de sjamanistische energie healing wordt eventueel gebruik gemaakt van edelstenen en/ of klankschaal. De trillingen van de steen of de klankschaal dringt diep door tot in de cellen.

Yin Yoga oefeningen

Naast de sjamanistische energie healing is het mogelijk dat er advies gegeven wordt om lichamelijke oefeningen te doen. De basis van de oefeningen is gebaseerd op yin yoga, die het bindweefsel oprekt en daarmee ruimte maakt in het lichaam en geest.

Image

Tarieven (inc. 21% btw)

€ 40,00 - 30 min
€ 50,00 - 45 min
€ 75,00 - 60 min
€ 90,00 - 90 min

Kinderen t/m 15 jaar: 70% van het tarief
Dieren ondanks grootte: 50% van het tarief

Mocht ik zien of voelen, dat ik niets voor je kan betekenen, dan geef ik dat bij je aan. Ik zal altijd adviseren om een reguliere (huis)arts in te schakelen, omdat ik geen reguliere (huis)arts ben.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?

© 2019 Sjamaari - All Rights Reserved - Disclaimer -

Sjamaari
Sunplein 41
6373 LJ Landgraaf

Telefoonnummer: +31627442228
E-mail adres: info@ sjamaari.nl

KvK 61326496

Je kunt Sjamaari ook vinden op Instagram

Sjamaari op Instagram