Image

Healing

Healing op celniveau op basis van sjamanisme voor lichaam en geest. Samen met mijn gidsen “spirits” helpen wij je om je lichamelijke - en/of geestelijke klachten te verminderen cq. te verdwijnen met mijn helder zien, voelen, horen en energie van mijn handen. In de healing zit ook een
Ho onoponopono meditatie.

Ik zie en scan je lichaam en geest en zie de klachten en de oorzaken ervan.Tijdens de sjamanistische energie healing ga ik naar de oorzaak op celniveau om de klacht te behandelen. Het ligt aan de klacht of je 1 of meerdere sessies nodig hebt.

Mocht ik zien of voelen, dat ik niets voor je kan betekenen, dan geef ik dat bij je aan. Ik zal altijd adviseren om een reguliere (huis)arts in te schakelen, omdat ik geen reguliere (huis)arts ben. Je bent en blijft zelf verantwoordelijk.

Lichamelijke - en / of geestelijke klachten

Enige klachten waarbij een healing kan helpen zijn onder andere:
Burn out-hernia-autisme-diverse fobieën en vrezen-overspannen-depressie-pesten-nek en rug-niet kunnen loslaten-arm en been-migraine-anorexia-boulimia-rouwverlies-trauma-gebrek aan zelfvertrouwen-stress- blessures en nog meer.

Ho oponopono meditatie

Ho oponopono is een oud sjamanistische methode uit Hawaï om in een healingmeditatie negatieve energie los te laten. Er wordt rekening gehouden met kinderen.

Tarief: 1 á 1,5 uur (p.p. inc. 21% btw)

€ 88,00 - 1 á 1,5 uur

Kinderen 1 t/m 15 jaar. : 50% van het tarief
Tieners 16 t/m 21 jaar. : 75 % van het tarief
Senioren 67 jaar en ouder: 75 % van het tarief

Laat je verwonderen door wonderen

Sjamaari Sjamaanwiel

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?

© 2021 Sjamaari - All Rights Reserved - Disclaimer -

Sjamaari
Sunplein 41
6373 LJ Landgraaf

Telefoonnummer: +31627442228
E-mail adres: info@sjamaari.nl

KvK 61326496

Je kunt Sjamaari ook vinden op Instagram

Sjamaari op Instagram