Ik ben

Sjamaari of tewel een sjamaan en parel die uit een oester is gekomen door lessen te leren en zegeningen te ontvangen uit het leven en mijn levenspad Heilige Reis, medicijnwandeling te volgen. 

  • Debora een sjamaan en parel ineen. Door mijn levenservaring, studie zoals Natuurvoeding, kruidengeneeskunde, edelsteentherapie, Munay-Ki inwijdingen, Yin Yogadocente opleiding en het vertrouwen in gidsen ben ik gekomen wie ik daadwerkelijk ben.
  • Gedichten, die je kunt helpen bij een bepaalde gebeurtenis.
  • Kunst voor iedereen.
  • Verhaalboekjes maken voor kinderen op het gebied van de energetische wereld.

Debora

Ik ben Debora geboren in Nederland. Ik heb mijn werk ervaring opgedaan op Personeelszaken, waarbij ik het contact met verschillende mensen al heel belangrijk vond. Doordat er veel in mijn leven gebeurt is, zoals bij velen van ons, wilde ik positieve veranderingen in mijn leven aan brengen door aan mijzelf te werken. Diverse opleidingen hebben mij daarin erg geholpen. Dit gun ik jou ook, daarom heal ik op sjamanistische wijze gerichte lichamelijke- en geestelijke klachten voor volwassenen, kinderen en dieren om onder andere ruimte te creëren voor je persoonlijke positieve groei.

Gedichten

Gedichten gemaakt uit levenservaringen en gebeurtenissen. Gedichten die je kunt motiveren of helpen bij een bepaalde situatie in je leven. 

Kunst

Kunst geschilderd vanuit intuïtie. De lichtenergie is de basis en alles wat daar uit voortkomt. Sjamanistische schilderijen voor iedereen.

Verhaalboekjes

Verhaalboekjes geschreven voor kinderen om dromen, energetische wereld en fantasie beter te kunnen begrijpen.

Sjamaari Sjamaanwiel
Oyster is not open
To be open is difficult
But when it is open
A pearl is shining
So open yourself
And you are the shining pearl

Love Sjamaari

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?

Sjamaari
Sunplein 41
6373 LJ Landgraaf

Telefoonnummer: +31627442228
E-mail adres: info@sjamaari.nl

KvK 61326496

Je kunt Sjamaari ook vinden op Instagram

Sjamaari op Instagram